Utcai Önvédelem Hölgyeknek C.S.E. - alea iacta est

Készülj fel

Hatásos Utcai Önvédelem-oktatás Hölgyek Részére

Sétálj emelt fővel, magabiztosan és félelem nélkül az utcán!

Hatásos és könnyen alkalmazható utcai önvédelem-oktatás hölgyek részére: Saját gyakorlatban használt módszereket, mozdulatokat, gondolatokat és felkészítési protokollokat tanulsz tőlünk, melyek belőled is halálos ellenfelet csinálnak egy téged, vagy családodat ért támadás esetén! A módszer lényege, hogy félre tesszük a gátlásaidat, valamint bonyolult megoldásokat a támadóval szemben és csak a legbrutálisabb, leghatásosabb, ezáltal egy igazi nő számára is a legkönnyebben kivitelezhető túlélési mozdulatokra, illetve önvédelmi technikákra tanítunk meg.

Photo 1 Photo 2 Photo 3

Olyan, bárki ellen működő önvédelmi módszereket kapsz tőlünk, amelyeket még elképzelni sem tudsz, hogy képes lennél rá, mert nem láttál még ilyet, még nem ismered őket és mert amúgy egy tündér vagy aki nem akar bántani senkit sem. De ha itt jársz és e sorokat olvasod, akkor már biztos elgondolkodtál azon, hogy mit tennél, ha esetleg megtámadnának.
Nagyon jó helyen jársz, mert egyesületünk elit egységek és fegyveres erők tapasztalatával oktat téged!

Fontos tudnod:

A támadód csak az ellen hajlandó küzdeni vagy adott esetben védekezni, amit ismer és fel van rá készülve. Tréningünk után meg tudod majd őrizni a hidegvéred, nem dermedsz le és a meglepetés ereje sokként fog hatni a támadódra, így már félig győztél is. ;)
Ne válj áldozattá! Védd meg magad! Jelentkezz most!

Árak

Alkalmi támogatói díj: 4.000 HUF
Havi tagsági díj: 8.500 HUF
Negyedéves tagsági díj: 23.500 HUF
Évi tagsági díj: 94.000 HUF
Fizikai felmérés: 5.000 HUF
Alap kurzus: 50.000 HUF
Közép haladó kurzus: 70.000 HUF
Haladó, lőfegyveres kurzus: 340.000 HUF

Részeltekért keress minket!